Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Van Bommel laat Malen speechen: ''Hij moest wel even wat zeggen''

( 0 reacties)
Van Bommel laat Malen speechen: ''Hij moest wel even wat zeggen''

Mark van Bommel was zaterdagavond logischerwijs zeer tevreden met de bijdrage van Donyell Malen. De PSV'er maakte alle vijf de doelpunten tegen Vitesse, dat daarom ook met 5-0 verloor. De spits van de Eindhovenaren moest speechen in de kleedkamer. 

"Ik heb ooit vier keer gescoord", lacht Van Bommel bij FOX Sports. "Maar vijf keer is uitzonderlijk. Het is bij ons eigenlijk geen regel, maar een speler die vijf keer scoort, die moet wel even wat zeggen. Hij vond het een mooie week, zei hij. En hij wilde zijn ploeggenoten bedanken voor het feit dat ze voor hem gelopen hebben."

Van Bommel zag zaterdagavond wat hij al vaker heeft aangegeven: PSV kán een heel hoog niveau halen. "Als het ontploft, dan kunnen we zo spelen. Als het loopt, dan loopt het ook écht. Maar zo niet, dan moet je discipline hebben. Wij hebben een paar types die dat dan wat minder doen. Ik moet iedereen zover krijgen dat ze dat wel doen", besluit de oefenmeester. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›