Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Malen geniet na vijfklapper: ''Wordt niet mooier dan dit''

( 0 reacties)
Malen geniet na vijfklapper: ''Wordt niet mooier dan dit''

Donyell Malen was zaterdagavond met afstand de beste PSV'er in het treffen met Vitesse. De spits maakte alle vijf de treffers voor de nieuwe nummer twee (op doelsaldo achter Ajax). 

"Ik denk niet dat het mooier wordt dan dit", begint een van trots glunderende Malen bij FOX Sports. "Winnen na de interlandperiode is belangrijk, maar dit is voor mij wel speciaal. De eerste was denk ik wel de mooiste, daar hebben we ook op getraind. Als die bal er dan zo ingaat is dat alleen maar mooi."

In de slotfase van het duel kreeg PSV nog een tweetal strafschoppen. Beide keren werden ze benut door Malen. "Die eerste zat er goed in, dus dacht ik: die tweede neem ik ook", aldus Malen, die met trots terugkeerde vanuit de interlandperiode. "Ik denk dat je toch wel een klein beetje meer zelfvertrouwen hebt.  Ik kom hier niet anders binnen, maar heb wel een mooie ervaring achter de rug."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›