''PSV weet toch geen optie tot koop te bedingen bij transfer Rodriguez'' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

Hilariteit om PSV-spits Mitroglou: ''Hij stopte niet met eten''

( 0 reacties)
Hilariteit om PSV-spits Mitroglou: ''Hij stopte niet met eten''

PSV versterkte zich deze zomer met Konstantinos Mitroglou. De Griekse spits liet in zijn invalbeurten zien over scorend vermogen te beschikken, maar bij Fulham liet Mitroglou in het verleden geen goede indruk achter.

In 2014 werd de Griek voor een recordbedrag naar de Premier League-club gehaald. Zijn toenmalige ploeggenoot Steve Sidwell kan zich dat nog goed herinneren. "We hadden in de strijd tegen degradatie een spits nodig. Mitroglou, zo heette hij volgens mij", vertelt Sidwell bij FootballJOE.

"Deze man kon niet stoppen met eten. Eerlijk waar", lacht de Engelse middenvelder. "Hij stopte gewoon niet met eten. Hij was a big boy. Ken je die proteïnerepen? Elke keer als je hem zag, liep hij rond met een verdomde proteïnereep."

"Weet je hoe hij eruitzag?", vervolgt Sidwell. "Als ik hem nu voor me zie, lijkt hij op één van de Targaryens van Game of Thrones. Met zijn grote baard... Hij was een absolute unit. We hadden bij Fulham spelers nodig die door muren liepen, maar hij zat daar gewoon met z'n benen hoog. Ik zie hem nog sjokkend aankomen op zijn slippers."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›