BREAKING | 'PSV heeft nieuwe linksback eindelijk binnen' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

Ghanees op proef bij PSV: ''Hij is de fysieke weerstand gewend''

( 0 reacties)
Ghanees op proef bij PSV: ''Hij is de fysieke weerstand gewend''

PSV heeft Ghanees jeugdinternational Kwadwo Opuko een stageperiode van één week aangeboden. Op advies van Piet de Visser heeft PSV contact met hem opgenomen. De buitenspeler speelde in de voetbalschool van De Visser.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Opoku in ieder geval tot en met volgende week blijft en aansluit bij PSV onder 19, getraind door Ruud van Nistelrooij. "Het is mooi om met PSV in verbinding te blijven en te kijken of we elkaar op deze manier kunnen helpen. Ik ben nog altijd scout bij Chelsea, maar PSV blijft nu eenmaal de club waar ik lang gewerkt heb en ook graag blijf komen", aldus De Visser.

De Visser verwacht veel van het talent dat actief is bij Ghana Onder 20. "Hij is gewend aan drie keer trainen per dag en fysiek zal hij zich kunnen handhaven. We willen hem nu graag op dit niveau zien en de komende periode zal duidelijk worden of er bij PSV iets van komt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›