''PSV weet toch geen optie tot koop te bedingen bij transfer Rodriguez'' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

''We hopen dat Mitroglou snel meer speeltijd gaat krijgen''

( 0 reacties)
''We hopen dat Mitroglou snel meer speeltijd gaat krijgen''

John van 't Schip is tegenwoordig werkzaam als bondscoach van Griekenland en de voormalig profvoetballer liet in de uitwedstrijd tegen Finland de Willem II-spelers Pavlidis en Vrousai debuteren. PSV-aanvaller Kostas Mitroglou ontbrak echter nog in de selectie. 

"Hij had net in drie wedstrijden bij PSV meegedaan", legt Van 't Schip uit in het weekblad van Voetbal International. "Gelijk gescoord in de weinige minuten die hij speelde, dat wel. We zijn erg gelukkig met zijn keuze voor Nederland en PSV en we hopen dat hij snel meer speeltijd gaat krijgen." 

"Wij kennen zijn kwaliteiten, die kunnen we zeker gebruiken", vervolgt de oefenmeester. "Als hij meer speelt en doelpunten blijft maken, dan kan hij zeker terugkeren. Iedere Griekse speler die in positieve zin opvalt, komt in aanmerking voor een uitnodiging", besluit Van 't Schip. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›