Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

Pasveer wil PSV weer pijn doen: ''Ik hoop op een herhaling''

( 0 reacties)
Pasveer wil PSV weer pijn doen: ''Ik hoop op een herhaling''

Remko Pasveer hoopt dat Vitesse er zaterdagavond wederom in slaagt PSV een hak te zetten. Vorig seizoen was de sluitpost van de Arnhemmers een heuse sta-in-de-weg voor de Eindhovenaren en had hij een leeuwenaandeel in het 3-3 gelijkspel.

Pasveer stond zelf ook onder contract bij PSV, maar dat sentiment gaat komend weekend voor even aan de kant. "Natuurlijk gun je je oude club het beste, maar als je zelf speelt, wil je gewoon winnen", doelt hij in gesprek met De Telegraaf op de slopende titelrace tussen PSV en Ajax, waar Vitesse dus een heuse spelbreker vormde voor eerstgenoemde.

"Dan maakt het niet uit dat het een cruciale wedstrijd in de titelrace is", vervolgt Pasveer. "Je wil zelf goed spelen en punten pakken. Op dat moment was het een belangrijk resultaat voor ons en ik hoop op een herhaling."

Wel baalt Pasveer dat PSV - mede door het gelijkspel tegen Vitesse - uiteindelijk haar meerdere moest erkennen in Ajax in de strijd om de landstitel. "Zij moesten het uiteindelijk op eigen kracht doen en dat is ze helaas niet gelukt", aldus Pasveer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›