''We hoeven onze begroting niet naar honderd miljoen te tillen''

( 0 reacties)
''We hoeven onze begroting niet naar honderd miljoen te tillen''

PSV hoopt in de toekomst bij de beste 32 ploegen van Europa te blijven horen. De Eindhovenaren moeten creatief om aansluiting te houden bij de Europese subtop. Commissaris Hans van Breukelen heeft daar wel vertrouwen in.

"Door wat we de laatste jaar echt goed aan het doen zijn: investeren in de jeugd", zegt Van Breukelen in De PSV Supporter. "Dat is essentieel. In de periode Marcel Brands heeft de club dat pas echt goed ingezet."

Hij is ook lovend over de De Herdgang. "Een complex dat is ontwikkeld tot een prachtig innovatiecentrum, waar jong spelers aan alles voelen dat er écht aan hun ontwikkeling wordt gewerkt. we hebben er alle faciliteiten die jeugdspelers nodig hebben om de top te halen", aldus Van Breukelen.

"Ook blijven we gebruikmaken van ons rijke netwerk en de kwaliteit van onze scoutingsstaf", vervolgt hij. "We moeten proberen net zo inventief te zijn als in het verleden, toen we erin slaagden Romário en Ronaldo te halen. Of recenter, met de Mexicanen. We hoeven onze begroting niet koste wat kost naar honderd, hondervijftig miljoen te tillen. "

Dat zou hartstikke mooi zijn, maar tegelijk blijven de andere clubs ook doorgroeien. Daar maken we dus het verschil niet", beseft Van Breukelen. "We moeten kijken naar de mogelijkheden en kwaliteiten die we hebben, ook weer door samenwerking met onze partners en sponsoren. Zo zetten we een concept neer, dat zorgt dat spelers naar PSV willen om vervolgens de stap te maken naar de absolute wereldtop."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›