Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta'' Faber hint op maatregelen en gaat in gesprek met clubleiding PSV

''Ik kan een klankbord zijn voor De Jong, Van Bommel en Gerbrands''

( 0 reacties)
''Ik kan een klankbord zijn voor De Jong, Van Bommel en Gerbrands''

Hans van Breukelen keerde onlangs terug in de Raad van Commissarissen (RvC) bij PSV. Na drie jaar afwezigheid in de RvC heeft de oud-doelman de portefeuille 'voetbaltechnische zaken' gekregen.

"Ik ga nadrukkelijk géén spelers beoordelen op hun voetbalkwaliteiten, maar kan wel een klankbord zijn voor mensen als John de Jong, Mark van Bommel, Ernest Faber en Toon Gerbrands", zegt Van Breukelen in De PSV Supporter. "Zij zijn de mensen waarmee ik op zijn tijd zal sparren. Maar ik oefen operationeel nergens invloed op uit. Mijn rol is op de achtergrond, controlerend, adviserend en indien nodig ondersteunend."

"Ik zal regelmatig te zien zijn op De Herdgang, want ik ben specifiek gevraagd vanwege mijn voetbalachtergrond", vervolgt Van Breukelen. "Dan zie en hoor je veel, omdat mensen je automatisch aanspreken."

Van Breukelen hoeft daar niet veel voor te doen. "Dat gaat vaak vanzelf, want mensen met een PSV-hart komen naar mij toe: of ik nou in het stadion loop, op De Herdgang of in de stad. De informatie die ik krijg, filter ik en deel ik met de andere leden van de Raad van Commissarissen en de directie", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›