BREAKING | 'PSV heeft nieuwe linksback eindelijk binnen' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

''Het is wel een eer om dit rugnummer te mogen dragen''

( 0 reacties)
''Het is wel een eer om dit rugnummer te mogen dragen''

Donyell Malen speelt sinds dit seizoen met rugnummer negen bij PSV. De aanvaller nam het nummer over van de naar Sevilla vertrokken Luuk de Jong.

"Dat vind ik erg mooi, maar ik moet het laten zien op het veld", reageert Malen in gesprek met De PSV Supporter. "Natuurlijk ben ik er blij mee, want fantastische spelers hebben nummer negen gedragen bij PSV. Spelers waarvan ik als kleine jongen al beelden bekeek: Romário en Ronaldo. Ik wil niet zeggen dat ik op dat niveau ben, maar het is wel een eer om dit nummer te mogen dragen."

Met rugnummer negen én als international staat Malen nu ook volop in de schijnwerpers. Ook op social media wordt er veel over de aanvaller gesproken. "Tegenwoordig kun je er niet meer omheen om niks te lezen, met social media en zo", beseft Malen.

"Ik lees weleens wat als het toevallig voorbij komt, maar niet vaak", vervolgt Malen. "Iedereen heeft een mening, maar als je je daar als speler druk om gaat maken, kun je beter niet op het veld stappen. Dus ik doe gewoon mijn ding en wat ik kan. Ik probeer altijd zo hard mogelijk te werken", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›