Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta'' Faber hint op maatregelen en gaat in gesprek met clubleiding PSV

Malen maakt indruk bij Oranje: ''Blijft altijd dreiging uitgaan''

( 0 reacties)
Malen maakt indruk bij Oranje: ''Blijft altijd dreiging uitgaan''

Het Nederlands elftal won maandagavond met ruime cijfers van Estland. In Tallinn zegevierde de ploeg van bondscoach Ronald Koeman met 0-4 in het EK-kwalificatieduel.

PSV-aanvaller Donyell Malen kreeg zijn eerste basisplaats bij Oranje. Oud-PSV'er Kevin Hofland vond Malen niet onaardig spelen en gaf hem een 6,5. "Best lastig als je in het eerste uur niet zo veel aan de bal komt", schrijft hij als rapporteur in De Telegraaf.

"Omdat Veltman aanvankelijk zo diep stond, werd hij gedwongen om meer naar binnen te trekken", vervolgt Hofland, die zelf zeven keer uitkwam voor het Nederlands elftal. "Toch deed hij er alles aan om niet anoniem te blijven. Hij zocht met loopacties zijn momenten. Er blijft altijd dreiging van hem uitgaan."

Cijfers Hofland: Cillessen (7); Veltman (6), De Ligt (7), Van Dijk (7), Blind (7); Pröpper (7), Wijnaldum (7), F. de Jong (8); Malen (6,5), Depay (6,5) en Babel (7).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›