Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

KNVB maakt arbiter voor duel tussen PSV en Vitesse bekend

( 1 reacties)
KNVB maakt arbiter voor duel tussen PSV en Vitesse bekend

De KNVB heeft Pol van Boekel aangesteld om de wedstrijd tussen PSV en Vitesse in goede banen te leiden. Het duel wordt zaterdagavond om 20.45 uur gespeeld.

Van Boekel wordt in het Philips Stadion bijgestaan door assistent-scheidsrechters Johan Balder en Richard Brondijk. De KNVB heeft Christiaan Bax aangewezen als vierde official. Jeroen Manschot is aangesteld als VAR. Hij krijgt in Zeist assistentie van Don Frijn.

Met Vitesse treft PSV zaterdagavond de koploper van de Eredivisie. De ploeg van trainer Leonid Slutskiy verloor nog niet in de eerste vijf competitiewedstrijden. Wel speelden de Arnhemmers tweemaal gelijk. PSV, dat één wedstrijd minder speelde, heeft één punt minder dan Vitesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Sep 2019 om 15:46
    Tuurlijk. Van Boekel of Makkelie. Als de KNVB PSV maar kan naaien. Waarom mogen die Pipo’s PSV nog fluiten terwijl ze PSV steeds naaien.
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›