Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta'' Faber hint op maatregelen en gaat in gesprek met clubleiding PSV

Onbegrip over Koeman: ''Had Dumfries nog wel een kans gegeven''

( 0 reacties)
Onbegrip over Koeman: ''Had Dumfries nog wel een kans gegeven''

Denzel Dumfries kwam maandagavond niet in actie voor het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman koos tegen Estland voor Joël Veltman als rechtsback, tot onbegrip van Hans Kraay junior.

"Koeman neemt heel vaak de goede beslissing. Hij zal er nu ook zijn redenen voor hebben, maar als je Veltman en Dumfries tegenover de tegenstanders zet, dan zou je eerder denken: Veltman tegen Duitsland en Dumfries tegen een verdedigende ploeg als Estland", zegt Kraay bij FOX Sports. "Ik had Dumfries nog wel een kans gegeven."

"Hij heeft in het Nederlands elftal nooit echt teleurgesteld. Verdedigend en aanvallend niet", vervolgt de Kraay. "Dat hij wat minder begaafd is met zijn eerste balcontact, tja... Ik zou tegen Estland, zeker met Malen die vanaf de rechterkant naar binnentrekt, liever Dumfries hebben als rechtsback."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›