Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

''Van Bommel kan het blok Rosario en Hendrix in ere herstellen''

( 2 reacties)
''Van Bommel kan het blok Rosario en Hendrix in ere herstellen''

Érick Gutiérrez heeft een week van uitersten achter de rug. De middenvelder van PSV was dolblij na zijn eerste interlandgoal voor Mexico, maar keerde teleurstellend met een gebroken hand terug in Eindhoven.

Clubwatcher Rik Elfrink verwacht echter niet dat Gutiérrez lang uitgeschakeld is. "PSV kan zaterdag in principe geen beroep op hem doen, als de club thuis tegen Vitesse speelt. Het is niet uitgesloten dat hij de week daarna weer kan trainen, in de week dat PSV met Sporting Portugal (donderdag) en Ajax (zondag) bepalende duels afwerkt", schrijft hij in het Eindhovens Dagblad.

"Bij de operatie van 'Guti' zijn geen complicaties opgetreden en dus is van een lange absentie waarschijnlijk geen sprake", aldus Elfrink, die benieuwd is hoe trainer Mark van Bommel de afwezigheid van Gutiérrez op gaat vangen.

"Hij kan ervoor kiezen om het vorig seizoen in deze periode succesvolle blok met Pablo Rosario en Jorrit Hendrix op het middenveld in ere te herstellen", weet de journalist. "In plaats van Hendrix kan hij ook Michal Sadílek in die constellatie opstellen. Hendrix viel tegen RKC goed in en lijkt ook daarom een behoorlijke kans te maken om zaterdag op de plek van 'Guti' de basis te halen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Sep 2019 om 21:34
    "In ere herstellen..." nou, daar is weinig eer aan te behalen. Ik zie liever wat creatievere en aanvallender ingestelde spelers op het middenveld om de aanval te bedienen!
  • 10 Sep 2019 om 18:02
    OMG alsjeblieft niet zeg. We willen voetbal in de ploeg, niet 2 verdedigend ingestelde types die niet in vorm zijn en geen knikker naar voren spelen. Laat dan Doan of Thomas ofzo spelen
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›