Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta'' Faber hint op maatregelen en gaat in gesprek met clubleiding PSV

Stengs geniet van 'maatje' Malen: ''Was paar dagen van de wereld''

( 0 reacties)
Stengs geniet van 'maatje' Malen: ''Was paar dagen van de wereld''

Donyell Malen heeft een bijzondere week achter de rug. De aanvaller van PSV debuteerde afgelopen vrijdag met een doelpunt tegen Duitsland in het Nederlands elftal en had maandagavond tegen Estland zijn eerste basisplaats.

AZ-aanvaller Calvin Stengs is blij voor Malen. "Het is fantastisch dat iemand van 'ons' het winnende doelpunt maakte", doelt de speler van Jong Oranje in De Telegraaf op de treffer van Malen tegen Duitsland. "Het geeft aan dat er naar ons wordt gekeken."

Stengs is het 'maatje' van Malen. "We gaan al heel lang terug", geeft Stengs aan. "We kennen elkaar van de middelbare school, de Willem Blauw School uit Alkmaar. Daar moest ik naar toe toen ik bij AZ kwam voetballen. Stom toevallig kwam ik bij Donyell in de klas te zitten. Het klikte meteen."

De twee werden goede vrienden. "We waren niet de schrik van de school hoor, maar waren niet vies van een dolletje. We zijn contact blijven houden toen Donny naar Engeland verhuisde. Natuurlijk heb ik hem vrijdagavond na zijn debuut geappt. Gezegd dat ik vreselijk trots op hem was en dat hij van het moment moest genieten. Volgens mij was hij een paar dagen van de wereld, haha."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›