''Droom om voor de hoogste transfersom bij PSV weg te gaan''

( 0 reacties)
''Droom om voor de hoogste transfersom bij PSV weg te gaan''

Mohamed Ihattaren maakt een stormachtige ontwikkeling door en er wordt door zowel de KNVB als de Marokkaanse bond getrokken aan het talent van PSV. De zeventienjarige middenvelder maakte al veel mooie momenten mee.

"Mijn debuut in het eerste elftal, de EK-winst met Oranje onder 17, dat je naam wordt omgeroepen in zo'n vol stadion en dan hoor je je eigen lied. Dat is echt mooi, ik krijg er nog steeds kippenvel van. Ik voel dat gewoon tijdens de wedstrijd. Soms zing ik gewoon mee tijdens de wedstrijd", lacht Ihattaren in gesprek met Voetbalzone.

Het talent heeft grote doelen. "Kampioen worden is voor mij het belangrijkste, dat is mijn droom. Ik wil prijzen winnen. Je weet nooit hoe je carrière loopt, het kan snel voorbij zijn. Mijn plan is duidelijk. Ik wil op jonge leeftijd op Europees topniveau spelen", aldus Ihattaren. "Ik zou graag willen samenspelen met Mbappé of Neymar. Ik denk dat Neymar en Mbappé ook wel met Ihattaren willen spelen."

Ihattaren snapt dat PSV hem niet zomaar wil laten gaan. "Mijn droom is voor de hoogste transfersom in de clubgeschiedenis weg te gaan. Dan speel ik binnen nu en een paar jaar op topniveau in de Champions League. Barcelona, Real Madrid, de top van Engeland. Dat maakt mij niet uit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›