PSV aast op verdediger: ''Maar AZ laat hem nu niet gaan'' Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta''

Van der Vaart adviseert oud-PSV'er: ''Laat hem alsjeblieft daar''

( 0 reacties)
Van der Vaart adviseert oud-PSV'er: ''Laat hem alsjeblieft daar''

Rafael van der Vaart hoopt dat Memphis Depay de komende tijd bij Olympique Lyon blijft. De oud-international ziet dat de voormalig PSV'er Oranje uit een diep dal heeft getrokken en is inmiddels ook in Frankrijk een gewaardeerde kracht.

"Hij heeft het niet gemaakt bij een absolute topclub als Manchester United. Hij is naar een club gegaan, het lijkt dat hij daar zijn plek heeft gevonden", vertelt Van der Vaart als analist bij de NOS. "Het elftal wordt ook om hem heen gebouwd. Ik vind dat hij samen met Frenkie de Jong degene is die de stijgende lijn van dit Nederlands elftal heeft ingezet."

Memphis werd afgelopen zomer meermaals in verband gebracht met een transfer. Onder meer het Italiaanse AC Milan zou interesse hebben in zijn diensten. "Hij zit bij een prachtige club. Laat hem alsjeblieft daar, want wij hebben er veel plezier van", aldus Van der Vaart.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›