''PSV weet toch geen optie tot koop te bedingen bij transfer Rodriguez'' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

'Liefhebber' van PSV: ''Hoop dat hij niet te vaak de dupe wordt''

( 0 reacties)
'Liefhebber' van PSV: ''Hoop dat hij niet te vaak de dupe wordt''

De bekende 'PSV-twitteraar' @GARRINCHA_ heeft een goed overgehouden aan de transferperiode. Jarno Waebeke, zijn daadwerkelijke naam, is echter wel benieuwd of de club uit Eindhoven er in slaagt om de titelrace spannend te maken. 

"Ik denk dat Ajax de betere selectie heeft, wat ook niet onlogisch is gezien de financiële positie van Ajax", legt hij uit op de website van het Eindhovens Dagblad. "Niettemin heeft PSV volgens mij een selectie waarmee je in de eredivisie in staat moet zijn lang mee te gaan met Ajax", aldus Waebeke. 

"De sleutel voor een eventueel kampioenschap zal niet zozeer liggen in de twee duels met Ajax, maar in de 32 overige wedstrijden en het is de taak van Mark van Bommel om met deze selectie zo ver te komen", vervolgt hij. "Ik heb twijfels of je met de speelwijze van Van Bommel in de eredivisie dominant en goed genoeg kunt spelen en in uitwedstrijden niet te vaak terecht gaat komen in stroperigheid."

"Dat is al gebeurd en er ligt dan puntenverlies op de loer", waarschuwt Waebeke. "PSV kan zich niet zoveel veroorloven in de race met Ajax. Als liefhebber kijk ik vooral uit naar het seizoen van Mohamed Ihattaren en ik hoop dat hij niet te vaak de dupe wordt van de concurrentiestrijd voorin. Een jongen van zeventien jaar al 45 wedstrijden laten spelen op een heel seizoen is ook niet verstandig, maar je wilt hem natuurlijk zo vaak als mogelijk aan het werk zien", besluit de fanatieke PSV-fan hoopvol. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›