BREAKING | 'PSV heeft nieuwe linksback eindelijk binnen' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

Complimenten voor De Jong: ''Hij heeft me positief verrast''

( 0 reacties)
Complimenten voor De Jong: ''Hij heeft me positief verrast''

De bekende 'PSV-twitteraar' Eric Provaas heeft een goed gevoel overgehouden aan de transferperiode. De supporter van de club uit Eindhoven baalt echter wel dat zijn club dit seizoen niet in de Champions League speelt. 

"PSV is aangelopen tegen het feit dat er heel vroeg spelers aangetrokken moesten worden, terwijl de meeste Zuid-Europese clubs nog lang niet waren begonnen. PSV joeg op voetballers die net uit toernooien kwamen, of half waren begonnen", blikt hij terug op de website van het Eindhovens Dagblad. 

"Daar heeft de ploeg tegen FC Basel in de Champions League-voorronde zeker last van gehad", vervolgt Provaas realistisch. "Het is echt frustrerend dat we toen niet konden rekenen op een goede Daniel Schwaab, maar hij heeft eerst voor zijn privé-situatie gekozen en dan past begrip", beseft hij. 

"De slechte periode van Jeroen Zoet hielp ons uiteraard ook niet", aldus Provaas. "Voor de rest is het denk ik binnen de mogelijkheden die PSV heeft heel goed gegaan. John de Jong heeft me positief verrast en ik vind het ook erg prettig hoe hij zich presenteert. De lastigere vragen gaat hij niet uit de weg en dat is top.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›