''Ik hoop eigenlijk vooral dat Rosario het weer beter gaat doen''

0
''Ik hoop eigenlijk vooral dat Rosario het weer beter gaat doen''

De bekende 'PSV-twitteraar' @plattekar - echte naam: René Keuzenkamp uit Wijk - heeft een goed gevoel overgehouden aan de transferperiode. De supporter van de club uit Eindhoven deelt een compliment uit aan technisch directeur John de Jong. 

"Ik denk dat het een goede periode voor de club is geweest", vertelt hij op de website van het Eindhovens Dagblad. "Ik zou zelf op de plek van Rosario liever nog een wat meer ervaren middenvelder hebben gezien in plaats van hem. Maar goed, PSV heeft - ietwat gechargeerd - ongeveer achttien spelers voor die positie omdat er ook nog een paar spelers aan het terugkomen zijn", beseft Keuzenkamp. 

"Ik snap ook wel dat niet alles kan en dat het misschien niet logisch was om hier in te grijpen en hoop eigenlijk vooral dat Rosario het weer beter gaat doen. Jeroen Zoet lijkt gelukkig weer in vorm te raken", vervolgt hij tevreden. "Voor mijn gevoel zat de situatie bij PSV een maand geleden tegen een keeperswissel aan, maar nu lijkt Zoet zelf de boel weer ten goede te keren", besluit Keuzenkamp. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 26 januari 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›