''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten'' PSV bevestigt 'toptransfer' Bergwijn en deelt geweldige video Opvallend: 'Vitesse wil voormalig PSV-verdediger terughalen' Elfrink verklapt: ''Van Bommel wilde af van Mart van den Heuvel'' Bergwijn: ''Hoop dat PSV-leiding het ware verhaal gaat vertellen''

FC Barcelona weigert troostfinale te spelen in Otten Cup

( 1 reacties)
FC Barcelona weigert troostfinale te spelen in Otten Cup

Vanavond speelt de hoofdmacht van PSV tegen Heracles Almelo. De jeugdteams van PSV zijn echter ook fanatiek bezig. PSV Onder 19 speelt vanmiddag de finale van de Otten Cup om half drie tegen Inter Milan.

En dat Inter Milan schakelde topfavoriet FC Barcelona uit door een 2-1 overwinning. PSV rekende eerder al af met Everton FC. Het team van voormalig doelman van de Catalanen, Victor Valdes, weigert echter de troostfinale te spelen.

"De wedstrijd om de derde/vierde plek tussen FC Barcelona en Everton is gecanceld. Trainer Victor Valdés weigert te spelen", meldt PSV op haar clubsite. De finale gaat vanzelfsprekend gewoon door. De wedstrijd is live te zien op FOX Sports. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Aug 2019 om 15:28
    Man man man, de sterren voelen zich te goed voor deze wedstrijd??? Als dat zo is dan gelijk schorsen dit team en de coach voor andere internationale toernooien en wedstrijden.
zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›