''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten'' PSV bevestigt 'toptransfer' Bergwijn en deelt geweldige video Opvallend: 'Vitesse wil voormalig PSV-verdediger terughalen' Elfrink verklapt: ''Van Bommel wilde af van Mart van den Heuvel'' Bergwijn: ''Hoop dat PSV-leiding het ware verhaal gaat vertellen''

''Ik denk dat PSV daarom niet écht mee gaat doen om het kampioenschap''

( 0 reacties)
''Ik denk dat PSV daarom niet écht mee gaat doen om het kampioenschap''

PSV doet dit jaar niet mee om de landstitel. Dat denkt Ronald de Boer, die wél geniet van een flink aantal spelers van de Eindhovense ploeg. De Boer voorziet te veel ups and downs bij PSV. 

"Als je kijkt naar Donyell Malen, Bruma, Erick Gutierrez, Cody Gakpo, Steven Bergwijn, Mohammed Ihattaren... dat is likkebaarden! Echt, het voetbal dat zij af en toe laten zien is van een heel hoog niveau", aldus De Boer bij Goedemorgen Eredivisie

Toch voorziet De Boer ook problemen. "Het laat ook zien hoe die gasten zijn en daar zit denk ik de valkuil van dit PSV. Je kan niet verwachten dat zo'n jonge groep altijd op het hoogste niveau presteert."

Te veel schommelingen vormen een valkuil, meent De Boer. "Als je op die leeftijd bent, ga je af en toe van een negen naar een vier. Dat hele geleidelijke hebben ze nog niet en dat is heel normaal. Ik ben er bij dit PSV dus een beetje bang voor dat ze het niet kunnen volhouden en daarom niet écht mee gaan doen om het kampioenschap."

"Misschien valt alles goed, maar ik denk toch dat er een bepaalde volwassenheid in die groep moet komen", aldus De Boer. PSV is volgens diverse media op zoek naar ervaring binnen de selectie. Mede daardoor werd Daniel Schwaab onlangs al teruggehaald naar Eindhoven. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›