Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten'' PSV bevestigt 'toptransfer' Bergwijn en deelt geweldige video Opvallend: 'Vitesse wil voormalig PSV-verdediger terughalen'

Derksen waarschuwt: ''Ik ben bang dat deze stap te groot is''

( 0 reacties)
Derksen waarschuwt: ''Ik ben bang dat deze stap te groot is''

Hirving Lozano staat op het punt om PSV te verruilen voor Napoli en de club uit Eindhoven ziet in FC Groningen-speler Ritsu Doan een geschikte opvolger. Johan Derksen snapt echter niet dat de Japanse aanvallende middenvelder in beeld is. 

"Daar begrijp ik niets van", liet hij donderdagavond weten bij Veronica. "Doan vind ik een werker, een jongen waar je altijd op kunt rekenen, maar niet de man die de geniale passjes geeft. Bij Groningen doet hij het goed, maar ik ben bang dat deze stap te groot is. PSV heeft uitstekende aanvallers die wachten op de mensen die de juiste passjes geven", constateert Derksen.

"Doan maakt meer een actie en lost dan een schot. Ik denk dat PSV behoefte heeft aan een andere speler dan Doan", vervolgt hij realistisch. "Kijk, als je hem erbij kunt nemen, is hij voor ieder elftal een nuttige speler. Maar iedere club weet dat PSV een vermogen beurt voor Lozano, dus iedereen die ze kopen is aan de prijs. Maar haal maar eens een speler van veertien miljoen met dezelfde kwaliteiten als Doan. Dat vind ik een heel redelijke prijs voor zo'n jongen", besluit Derksen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›