Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Verbazing over terugkeer Schwaab: ''Dit had ik niet voorzien''

( 0 reacties)
Verbazing over terugkeer Schwaab: ''Dit had ik niet voorzien''

Daniel Schwaab keerde deze week terug bij PSV en dat is voor Rik Elfrink een heel bijzondere move. De clubwatcher had het niet verwacht en dacht dat de Duitser er echt goed over nagedacht had.

"Ik had het niet zien aankomen. Ik had natuurlijk weleens gehoord dat ze er mee bezig waren, maar dit had ik niet voorzien. Ik had niet verwacht dat hij direct weer zou terugkomen en dan ook nog zo snel", zegt Elfrink in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Chris Ottens denkt dat hij veel kan toevoegen aan de huidige selectie. "Hij is heel degelijk en maakt nooit fouten. Hij heeft Duitse degelijkheid. Hij heeft de leeftijd en de ervaring, dat hij heel veel kan toevoegen aan de huidige selectie."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›