Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

PSV haalt mogelijk geen vervanger: ''Onze selectie is breed genoeg''

( 0 reacties)
PSV haalt mogelijk geen vervanger: ''Onze selectie is breed genoeg''

Mark van Bommel moet het in de Europa League-return waarschijnlijk stellen zonder Hirving Lozano, Daniel Schwaab, die niet speelgerechtigd is en Gaston Pereiro. Voor de Uruguayaan wordt naar alle waarschijnlijkheid geen vervanger gehaald.

"Gaston is er een tijdje uit. Ik kan je niet precies zeggen hoe lang", begint Van Bommel bij de persconferentie van FOX Sports. Volgens de oefenmeester hoeft er niet per se een vervanger te komen. "Dat moeten we even kijken. We hebben genoeg kwaliteiten in onze selectie om dat op te vangen. En als er nog iets anders speelt, moeten we gewoon rustig kijken of dat bij ons past."

PSV heeft donderdag ook niet de beschikking over Lozano. "Lozano heeft dinsdag niet met de groep meegetraind. We moeten even kijken of hij inzetbaar is, we spelen natuurlijk pas donderdagavond", aldus Van Bommel. "Wat de transferperikelen betreft: ik beslis in principe of ik spelers opstel. Maar er is een grijs gebied. Natuurlijk kan het zijn dat de club zegt: Mark, het zou beter zijn als je ‘m niet opstelt"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›