PSV haalt mogelijk geen vervanger: ''Onze selectie is breed genoeg''

( 0 reacties)
PSV haalt mogelijk geen vervanger: ''Onze selectie is breed genoeg''

Mark van Bommel moet het in de Europa League-return waarschijnlijk stellen zonder Hirving Lozano, Daniel Schwaab, die niet speelgerechtigd is en Gaston Pereiro. Voor de Uruguayaan wordt naar alle waarschijnlijkheid geen vervanger gehaald.

"Gaston is er een tijdje uit. Ik kan je niet precies zeggen hoe lang", begint Van Bommel bij de persconferentie van FOX Sports. Volgens de oefenmeester hoeft er niet per se een vervanger te komen. "Dat moeten we even kijken. We hebben genoeg kwaliteiten in onze selectie om dat op te vangen. En als er nog iets anders speelt, moeten we gewoon rustig kijken of dat bij ons past."

PSV heeft donderdag ook niet de beschikking over Lozano. "Lozano heeft dinsdag niet met de groep meegetraind. We moeten even kijken of hij inzetbaar is, we spelen natuurlijk pas donderdagavond", aldus Van Bommel. "Wat de transferperikelen betreft: ik beslis in principe of ik spelers opstel. Maar er is een grijs gebied. Natuurlijk kan het zijn dat de club zegt: Mark, het zou beter zijn als je ‘m niet opstelt"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›