Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Karsdorp gelooft in titel: ''Wie zegt dat Ajax en PSV dat niet doen?''

( 0 reacties)
Karsdorp gelooft in titel: ''Wie zegt dat Ajax en PSV dat niet doen?''

Rick Karsdorp wil kampioen worden met Feyenoord. De 24-jarige vleugelverdediger wordt dit seizoen gehuurd van AS Roma en wil niets weten van de krachtsverschillen tussen zijn club en die van Ajax en PSV. 

"Weet je, kampioen word je door erin te geloven dat het kan", legt Karsdorp uit in gesprek met Voetbal International. "Twee jaar geleden gaf ook niemand een stuiver voor Feyenoord, behalve de spelers zelf. Wij spraken intern uit dat we het wilden worden en dat we erin geloofden dat het mogelijk zou zijn. Alleen: toen waren we een hechte groep, deden we samen dingen buiten de deur."

Dat wil hij er anno 2019 ook inkrijgen. "Misschien gaat dat nu ook gebeuren. De meeste jongens ken ik, de nieuwelingen ook, zoals Luciano Narsingh en Leroy Fer. Het is echt een leuke groep, góéde groep. Het voetbal ziet er prima uit en als we verdedigend nog stabieler worden, geloof ik dat alles mogelijk is. Tegen Dinamo Tbilisi domineren we negentig minuten lang en krijgen volop kansen."

Karsdorp gelooft in de kracht van Feyenoord. "We zullen onderweg best weleens punten laten liggen, maar wie zegt mij dat Ajax en PSV dat ook niet zullen gaan doen? Maar ik ga bij voorbaat niet in een hoek kruipen en roepen dat we derde worden. Moet je nooit doen, met niets in het leven. Schei uit, wij zijn Feyenoord!", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›