Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Viergever vol lof: ''Hij laat een goede indruk achter tot nu toe''

( 0 reacties)
Viergever vol lof: ''Hij laat een goede indruk achter tot nu toe''

PSV neemt het donderdagavond in eigen huis op tegen FK Haugesund en Nick Viergever heeft vertrouwen in een goede afloop. De ervaren verdediger toont zich tevreden na de overwinning (3-1) op ADO Den Haag. 

"De wedstrijd tegen ADO was van het niveau dat we graag willen halen", sprak hij tijdens de persconferentie. "Dominant spelen aan de bal. Onze wil opleggen als de tegenstander de bal heeft. Snel de bal terug veroveren. Dat hebben we tegen ADO goed gedaan", aldus Viergever.

De samenwerking met Timo Baumgartl bevalt hem goed. "Timo is een betrouwbare jongen. Hij weet wat er van hem gevraagd wordt, spreekt goed de taal, kan goed Engels", legt hij uit. "Hij laat een goede indruk achter tot nu toe. Het is duidelijk dat we goede spelers hebben. Er zit veel potentie in deze groep.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›