Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Tegenvaller voor PSV en Van Bommel: ''Hij ligt er een tijd uit''

( 2 reacties)
Tegenvaller voor PSV en Van Bommel: ''Hij ligt er een tijd uit''

PSV neemt het donderdagavond op tegen FK Haugesand, maar trainer Mark van Bommel kan geen beroep doen op Gaston Pereiro. De Uruguayaan heeft een blessure opgelopen en is voorlopig niet inzetbaar. 

“Gastón ligt er een tijd uit", sprak de oefenmeester woensdag tijdens de persconferentie. "Ik kan niet precies zeggen hoe lang dat is. We hebben genoeg kwaliteit in onze selectie om zijn afwezigheid op te vangen", aldus Van Bommel, die vol lof was over Erick Gutierrez.

De Mexicaan liet een goede indruk achter in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "Als het elftal goed samen speelt creëer je situaties waar je de bal kan veroveren. Guti deed dit zondag heel goed. Als het team goed functioneert kan het individu uitblinken", besluit Van Bommel tevreden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Aug 2019 om 17:42
    Nu nog inzien dat Rosario ook gewisseld mag worden, dan wordt het nog wat...
  • 14 Aug 2019 om 15:56
    Dit Zagen wij al vorig seizoen, als je hem vanaf het begin had opgesteld i.p.v. Hendrix waren we kampioen geworden. Aan de andere kant: we hadden de KNVB, var en scheids tegen.
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›