Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Wow! 'PSV moet acht of negen miljoen euro afstaan aan Pachuca CF'

( 2 reacties)
Wow! 'PSV moet acht of negen miljoen euro afstaan aan Pachuca CF'

Het vertrek van Hirving Lozano lijkt aanstaande, zo weet ook Rik Elfrink te melden. PSV en Napoli zijn druk bezig om de overgang af te ronden en volgens de verslaggever van het Eindhovens Dagblad gaat het om een recordtransfer. 

"De Eindhovenaren halen minstens 42 miljoen euro op voor Lozano, geven bronnen rond de speler aan", schrijft de clubwatcher. "Daarvan moet naar schatting zo'n 8 à 9 miljoen euro naar Pachuca CF. Tot nu toe is Memphis Depay degene die PSV het meeste geld ooit opleverde."

"In 2015 verkocht PSV hem voor 34 miljoen euro aan Manchester United", blikt Elfrink terug. "Lozano trainde dinsdag nog gewoon in Eindhoven, waar PSV in afwachting is van de uitwerking van de mondelinge afspraken met Napoli", vervolgt de clubwatcher. 

"Zodra de Italianen betalen, krijgt Lozano een vrijgeleide van PSV om in Napels een medische keuring te ondergaan. De afgelopen dagen heeft zaakwaarnemer Mino Raiola in Italië de persoonlijke kwesties afgehandeld. Lozano is zelf zo goed als rond met Napoli", verklapt Elfrink. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Aug 2019 om 15:05
  • Quote van 14 Aug 2019 om 14:28
   In Mexico Zijn ze niet lekker in hun hoofd
  Als dat zo is vastgelegd in het contract zijn ze volgens mij erg goed bij hun hoofd...
 • 14 Aug 2019 om 14:28
  In Mexico Zijn ze niet lekker in hun hoofd
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›