Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

'Promovendus aast op Piroe, medische keuring Koopmans vandaag'

( 1 reacties)
'Promovendus aast op Piroe, medische keuring Koopmans vandaag'

Joël Piroe staat in de belangstelling van Sparta, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. De talentvolle centrumspits werd maandagavond bij het duel tussen Jong PSV - FC Den Bosch (2-2) bekeken door trainer Henk Fräser en technisch manager Henk van Stee.

De aanvaller zat zondag niet bij de wedstrijdselectie van PSV 1 en de club uit Eindhoven zou niet onwelwillend tegenover een verhuurconstructie staan. Met Dante Rigo (verhuurd), Dirk Abels, Laros Duarte, Mohamed Rayhi en Lassana Fayen spelen er al wat 'bekende namen' op Spangen. 

Volgens het ED is Luuk Koopmans overigens op weg naar de uitgang bij PSV. De 25-jarige Ossenaar is vandaag in Den Haag om zijn medische keuring te ondergaan. Een akkoord tussen PSV en ADO Den Haag hing al weken in de lucht en witte rook lijkt nu dan ook aanstaande. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Aug 2019 om 12:13
    Gezien de blessures voorin van Lammers en Pereiro en het aanstaande vertrek van Lozano en de verhuurde Romero zou ik Piroe nu niet wegdoen.
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›