Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

''Als je verandert in de manier van spelen, kost dat altijd tijd''

( 0 reacties)
''Als je verandert in de manier van spelen, kost dat altijd tijd''

PSV is het nieuwe seizoen zwak begonnen. De club uit Eindhoven verloor de Johan Cruijff Schaal, werd vroegtijdig uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League én speelde de eerste competitiewedstrijd gelijk (1-1) tegen FC Twente.

Trainer Mark van Bommel vraagt echter om geduld. "Als je verandert in de manier van spelen, kost dat altijd tijd", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Maar als trainer kijk je gewoon naar welke spelers je voorhanden hebt. Met Bruma, Bergwijn, Lozano, Ihattaren en ook Pereiro en Lammers, die nu geblesseerd zijn, hebben we voorin veel snelheid en creativiteit", aldus Van Bommel.

"Donyell (Malen, red.) beheerst alles en is als diepe spits dan ook nog eens balvast, zodat we, anders dan voorheen, op een meer voetballende manier tot doelpunten moeten komen", vervolgt hij. "Als je ons dan zag tegen ADO Den Haag, kwam dat er bij vlagen goed uit. We hadden tien keer kunnen scoren en er zes moeten maken. Dat het bij drie blijft, zegt dat er nog wel werk te doen is, maar ook dat er veel mogelijk is in deze manier van spelen", besluit Van Bommel optimistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›