Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Koeman: ''Bij PSV geldt dat voor spelers zoals Gakpo en Malen''

( 1 reacties)
Koeman: ''Bij PSV geldt dat voor spelers zoals Gakpo en Malen''

PSV won afgelopen weekend in eigen huis van ADO Den Haag en Donyell Malen nam een doelpunt en assist voor zijn rekening. Bondscoach Ronald Koeman was aanwezig in het Philips Stadion en zag daardoor meerdere (potentiële) internationals in actie. 

"We maken een rondje langs de velden", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Ook al doordat de grotere competities nog niet allemaal zijn begonnen. Dat bood de kans een aantal talentvolle jongens op de radar te krijgen", aldus Koeman, die een goed gevoel overhield aan de tweede speelronde. 

"Bij AZ hebben we Calvin Stengs en Myron Boadu gezien, allebei jong, maar met veel mogelijkheden", vervolgt de oefenmeester enthousiast. "Bij PSV geldt dat voor spelers zoals Cody Gakpo en natuurlijk Donyell Malen. Het is prettig dat we ook in aanvallend opzicht wat meer te kiezen krijgen, maar dat ligt vooral aan de ontwikkeling van die spelers zelf", besluit Koeman realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Aug 2019 om 14:29
    Word trainer in Eindhoven
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›