Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Aboukhlal: ''Ik denk dat zij met alle respect niet zo goed zijn''

( 0 reacties)
Aboukhlal: ''Ik denk dat zij met alle respect niet zo goed zijn''

Zakaria Aboukhlal had de grootste kans van de wedstrijd op de winnende goal, maar wist niet te profiteren, tot teleurstelling van de jonge aanvaller zelf. 

"Dat klopt. Joël (Piroe, red.) ging heel goed door en daarna werkte ik veel te wild af", begint de 19-jarige aanvaller in gesprek met FOX Sports. Aboukhlal baalde van de rode kaart, maar heeft er begrip voor. "Zij onderschepten de bal en het lag helemaal open in het midden. Dan moet Justin (De Haas, red.) optreden en dan zijn we te laat en krijgt hij rood."

"Ik snap wel dat hij ingreep. Maar die keuze van Justin begrijp ik wel", vervolgt het talent, die baalde van het resultaat. "Er was heel weinig wat mis ging, tot die rode kaart. Ik denk dat zij met alle respect niet zo goed zijn. Dan sta je met een man minder, en dan hebben zij veel de bal", besluit Aboukhlal. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›