Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

De Haas eerlijk: ''Een rode kaart is nooit nodig''

( 0 reacties)
De Haas eerlijk: ''Een rode kaart is nooit nodig''

Justin de Haas was afgelopen maandag de zondebok bij Jong PSV tegen FC Den Bosch. In de 51e minuut pakte hij bij zijn debuut een rode kaart. Hij erkent dat het wellicht wel onnodig was.

"Wij waren in de aanval op links en wij verloren de bal na een inspeelpass. Ik wilde de bal blokken, maar was net te laat", begint De Haas in gesprek met FOX Sports. "Ik had misschien wel moeten glijden of moeten inhouden, maar dat was al te laat."

De verdediger erkent dat het een onnodige rode kaart was. "Wij begonnen goed in de eerste helft en waren veel in de aanval. In de tweede helft begonnen we niet goed, we waren veel aan het verdedigen, maar rood is nooit nodig."

"Ik had hem misschien moeten laten gaan, maar dat gaat in een split second", vervolgt De Haas. "Tot die tijd was er niks aan de hand. Ik heb die vrije trap niet gezien, maar hoorde de supporters juichen en dat is heel erg balen. Voor mij is het op naar de wedstrijd over twee weken", aldus De Haas."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›