PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

''Die jast er dit jaar zomaar 25 in en meldt zich bij Oranje''

( 0 reacties)
''Die jast er dit jaar zomaar 25 in en meldt zich bij Oranje''

Donyell Malen maakt veel indruk dit seizoen en is door Mark van Bommel gekozen als eerste spits. FOX Sports-analist Hans Kraay jr. is overtuigd door de jonge aanvaller en verwacht snel meer van Malen.

"De manier waarop hij verdedigers pijn doet door uit hun rug te lopen. Ik denk dat hij er dit seizoen zomaar 25 in jast. En hij gaat zich heel snel melden bij Oranje. Maar het kan ook zijn dat ik te lang in de zon heb gezeten", begint Kraay jr. in het wekelijkse Veronica Magazine.

Qua persoonlijkheid wil de analist hem zelfs vergelijken met Frenkie de Jong. "Het is trouwens ook een heel leuke jongen. Zo'n type Frenkie de Jong. Als ik een dochter van 21 zou hebben, was hij hartstikke welkom geweest bij de familie Kraay", zegt Kraay jr.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›