Derksen: ''Dan moet je hem inpakken en zelf nog wegbrengen''

3
Derksen: ''Dan moet je hem inpakken en zelf nog wegbrengen''

Hirving Lozano lijkt op korte termijn de overstap te maken naar Napoli. John Derksen vond het 'vreemd' van trainer Mark van Bommel dat de Mexicaan een aantal duels gepasseerd werd.

"Een trainer van een topclub moet met alle keuzes die hij maakt ook rekening houden met de transferwaarde van een speler", zegt Derksen. "Als je in deze transferperiode een prestigestrijd met zo'n speler aangaat en hem eruit zet, dan zeggen toch veel clubs: hij heeft problemen en het is een moeilijke jongen. Maar hij is ook niet minder dan Bruma. Hij behoudt zijn waarde als hij nog een wedstrijdje speelt."

Toch wil Napoli naar verluidt nog altijd ruim veertig miljoen euro betalen voor Lozano. "Dan moet je hem inpakken en zelf nog wegbrengen", aldus Derksen bij Veronica Inside. "Want hij speelde helemaal niet in het elftal, hij speelde z'n eigen wedstrijdjes."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Aug 2019 om 23:30
    Derksen is stiekem een hoerenloper
  • 13 Aug 2019 om 19:18
    En als hij de wedstrijd gezien had had hij geweten dat Lozano prima speelde en helemaal niet voor zichzelf. Maar hij heeft gewoon een hekel aan PSV in het algemeen en aan Lozano in het bijzonder...
  • 13 Aug 2019 om 17:20
    Ik snap niet waarom die zeiksnor niet gebant wordt op deze site.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›