VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten'' PSV bevestigt 'toptransfer' Bergwijn en deelt geweldige video Opvallend: 'Vitesse wil voormalig PSV-verdediger terughalen' Elfrink verklapt: ''Van Bommel wilde af van Mart van den Heuvel''

PSV volgend weekend vrij vanwege Europese verplichtingen (update)

( 3 reacties)
PSV volgend weekend vrij vanwege Europese verplichtingen (update)

Twee competitiewedstrijden van PSV worden mogelijk verplaatst, dat meldt de club uit Eindhoven op de officiële website. De KNVB is akkoord gegaan met een verzoek van de Eindhovenaren om de duels met FC Groningen (thuis) en RKC Waalwijk (uit) te verplaatsen.

PSV moet zich dan wel ten koste van het Noorse Haugesund plaatsen voor de play-offronde van de Europa League. Mocht dat lukken, dan wordt het thuisduel met FC Groningen gespeeld op woensdagavond 25 september om 18.30 uur. Het treffen staat nu gepland op zaterdag 24 augustus om 19.45 uur. De KNVB geeft PSV zo de maximale rust om zich goed voor te bereiden op de Europese duels.

Ook de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk krijgt een andere datum als PSV de volgende ronde bereikt. Dat duel staat nu gepland op zaterdag 31 augustus om 19.45 uur, maar gaat dan naar zondag 1 september om 20.00 uur. Dit omdat er anders te weinig verplichte rust tussen de wedstrijden zit.

Update: de KNVB heeft bevestigd dat PSV volgende week niet in actie komt. De wedstrijd PSV - FC Groningen is van zaterdag 24 augustus verplaatst naar woensdag 25 september. Het duel begint om 18:30 uur. RKC Waalwijk - PSV is verplaatst naar zondag 1 september om 20:00 uur. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Aug 2019 om 16:03
  De donkere wolken op de foto boven het PSV Stadion zijn veelzeggend.......
 • 16 Aug 2019 om 12:49
  • Quote van 13 Aug 2019 om 14:44
   Lekker dan. Weer een wedstrijd die ik niet kan bezoeken vanwege werk en reistijd. Waarom heb ik nog een seizoenskaart eigenlijk???
  Was van Bommel niet degene die vorig jaar steeds liep te roepen dat ze makkelijk twee wedstrijden in de week moeten kunnen spelen... voetballer zijn wel watjes zeg...
 • 13 Aug 2019 om 14:44
  Lekker dan. Weer een wedstrijd die ik niet kan bezoeken vanwege werk en reistijd. Waarom heb ik nog een seizoenskaart eigenlijk???
zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›