Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

Lato in actie met Jong PSV: ''Verwacht dat alles snel beter gaat''

( 0 reacties)
Lato in actie met Jong PSV: ''Verwacht dat alles snel beter gaat''

Toni Lato heeft maandagavond eindelijk weer minuten gemaakt in het shirt van PSV. De Spaanse linksback kenden een ongelukkige start in Eindhoven met een matig optreden in het oefenduel met VfL Wolfsburg.

Tegen FC Den Bosch (2-2) kwam Lato maandagavond in actie met Jong PSV. "Het goede gevoel is er weer", zegt de vleugelverdediger in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Lato kende een moeizaam begin na zijn overgang van Valencia CF naar PSV.

"Ik heb vanaf februari, maart niet veel gespeeld en ook een blessure gehad", geeft hij aan. "Tot vorige week had ik ook nog lichte fysieke klachten, maar de afgelopen week heb ik volledig mee kunnen trainen en nu zijn de krachten duidelijk terug aan het komen. Ik ben heel blij dat ik nu negentig minuten heb kunnen spelen. Dat geeft veel vertrouwen."

Lato, die sterk speelde bij Jong PSV, hoopt nu snel op een kans in het eerste elftal. "Het is wat ongelukkig geweest tot nu toe, omdat ik nog geen ritme had. In Spanje is de competitie nog niet eens begonnen, maar hier is alles alweer aan de gang. Vanaf nu verwacht ik dat alles snel beter gaat", aldus de Spanjaard.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›