Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

''Afellay is het voetballen nog niet verleerd, hij komt eraan''

( 0 reacties)
''Afellay is het voetballen nog niet verleerd, hij komt eraan''

Ibrahim Ihattaren was maandagavond de uitblinker bij Jong PSV in het thuisduel met FC Den Bosch. In één helft wist de middenvelder tweemaal te scoren. Ihattaren hoopt zo bij het eerste elftal op de radar te blijven.

"Ik wil zelf afdwingen dat ik speel", zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. ,Ik probeer me rustig te houden en ga natuurlijk wel voor het hoogste podium. Die druk leg ik mezelf ook op. "Voor nu was dat hier bij Jong PSV en dan probeer ik me hier te bewijzen. Het is niet zo gek dat het bij mij af en toe nog met ups en downs gaat en vanavond was er een mooie up."

De zeventienjarige Ihattaren profiteert bij PSV dagelijks van de aanwezigheid van Ibrahim Afellay. "Voor de wedstrijd appte hij me nog vanavond", geeft hij aan. "Ik leer heel veel van hem en het mooie is dat hij het voetballen zeker nog niet verleerd is. Hij komt eraan en met zijn kwaliteiten kan hij van grote waarde zijn voor PSV. We zien elkaar niet als concurrenten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›