Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

Van der Vaart: ''Hebben ze tien miljoen voor hem betaald?''

( 4 reacties)
Van der Vaart: ''Hebben ze tien miljoen voor hem betaald?''

PSV won zondagavond in eigen huis met 3-1 van ADO Den Haag en Timo Baumgartl maakte de negentig minuten vol. Rafael van der Vaart is echter nog niet onder de indruk van de Duitse centrumverdediger, die veel geld heeft gekost. 

"Het is echt verschrikkelijk", sprak de voormalig profvoetballer zondagvond bij Studio Voetbal. "Ik heb hem bij Stuttgart gezien: een simpele voetballer. Dat is niet goed genoeg, hoor. Hebben ze tien miljoen voor hem betaald?" Met een knipoog: "Dat is hetzelfde als Harry Maguire", lacht hij. 

Pierre van Hooijdonk toont zich eveneens kritisch. "Het rommelt in Eindhoven", constateert hij. "Luckassen en Sainsbury mogen nu plotseling vertrekken, terwijl ze de afgelopen wedstrijden gewoon in de basis stonden. Het was blijkbaar niet wat Mark van Bommel ervan verwachtte", besluit Van Hooijdonk. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Aug 2019 om 00:27
  Dat die dikke vd vaart nog maar wat kroketten naar binnen gaat werken. Wat een pannekoek is die man. Zelfs in een derde rangs land qua niveau gelijk aan de 1e klasse amateurs in NL hebben ze ‘m weggestuurd.
 • 12 Aug 2019 om 13:21
  • Quote van 12 Aug 2019 om 12:53
   Wat verwacht je van een kut ajaxcied en een Feyenoorder die iets zeggen over PSV??? Is het zelfde als Rico over Badr of andersom
  Wie luistert er nu naar die frikadellenboer. Nooit objectief.
  Aast alleen op een baantje in 020
 • 12 Aug 2019 om 12:53
  Wat verwacht je van een kut ajaxcied en een Feyenoorder die iets zeggen over PSV??? Is het zelfde als Rico over Badr of andersom
 • 12 Aug 2019 om 12:45
  De kenners hoor haha. Laten we die jongen eerst maar eens een beetje wennen. Luckassen en Sainsbury zijn nooit wat geweest en bij gebrek aaan een slagvaardige TD moesten ze wel spelen.
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›