Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

OFFICIEEL | PSV verkoopt Verreth: ''Mogelijk een doorverkooppercentage''

( 0 reacties)
OFFICIEEL | PSV verkoopt Verreth: ''Mogelijk een doorverkooppercentage''

Matthias Verreth verruilt PSV voor het Belgische Waasland-Beveren. De 21-jarige middenvelder tekent bij de zuiderburen een contract voor drie seizoenen. 

Dat meldt zijn nieuwe werkgever via de officiële kanalen. Verreth werd in 2009, op zevenjarige leeftijd, ingelijfd door PSV en doorliep de complete jeugdopleiding voordat hij in 2016 werd overgeheveld naar het beloftenteam. Verreth speelde in totaal drie wedstrijden in het eerste elftal van PSV: twee in de KNVB Beker en eenmaal in de Eredivisie. 

Hoeveel PSV ontvangt voor Verreth is niet bekend. "Over de transfersom is niets bekend gemaakt, maar naar verwachting incasseert PSV een aantal tonnen voor Verreth en mogelijk is sprake van een doorverkooppercentage", aldus clubwatcher Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›