Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

'PSV bereikt akkoord en verkoopt Pereiro voor 15 miljoen euro'

( 3 reacties)
'PSV bereikt akkoord en verkoopt Pereiro voor 15 miljoen euro'

PSV is dicht bij een transfer van Gaston Pereiro. De 24-jarige aanvallende middenvelder staat volgens De Telegraaf op het punt te vertrekken naar het Russische Spartak Moskou. Met de transfer is zo'n 15 miljoen euro gemoeid.

"De salariswensen van de Uruguayaan, die vanavond al niet meer bij de wedstrijdselectie zit, vormen geen enkel probleem voor de Moskovieten", schrijft clubwatcher Robin Jongmans namens het eerdergenoemde medium. "Daarmee komt er een einde aan de tijd van Pereiro bij PSV. Alle partijen waren ervan overtuigd dat de linkspoot deze zomer een volgende stap moest zetten in zijn carrière."

Pereiro was nooit onomstreden in Eindhoven. "Maar tekende wel ieder seizoen voor tien of meer goals. Dat rendement, plus het feit dat hij nog altijd een relatief jonge speler is (24), maakt dat Spartak bereid is fors voor hem te betalen. Het levert PSV een miljoenenwinst op voor de speler die voor zeven miljoen euro werd binnengehaald."

"Dat Pereiro al niet meer bij de wedstrijdselectie zit, heeft te maken met het feit dat PSV wil voorkomen dat de speler niet voor Spartak kan uitkomen in de Europa League. Een speler die voor de ene club uitkomt in de voorrondes, mag alleen in een hoofdtoernooi pas weer voor een andere club uitkomen, omdat – zoals in het geval bij Spartak en PSV – de clubs elkaar nog zouden kunnen treffen in het voortraject", aldus Jongmans.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Jul 2019 om 13:48
    Had voor mij ook niet hoeven vertrekken, mooie voetballer. Blinde paarden hebben we genoeg in de selectie om zijn vuile meters in te vullen, stond er vaak op de goede momenten. Wel een mooi bedrag voor een 1 jarig contract.
  • 23 Jul 2019 om 10:47
    Inderdaad! Heel erg jammer. Altijd erg bepalend in grote wedstrijden, staat 9 vd 10 op de goede plek. Assist en doelpunten maakt hij altijd.
  • 23 Jul 2019 om 08:13
    Doodzonde van zo’n mooie voetballer. Nog erger is dat PSV nog meer gaat proberen om Berghuis over te nemen van Feyenoord waarschijnlijk
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›