Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

Baumgartl lijkt enthousiast: ''Hij wil dolgraag voor PSV spelen''

( 0 reacties)
Baumgartl lijkt enthousiast: ''Hij wil dolgraag voor PSV spelen''

Het lijkt inmiddels al bijna officieel. Na het vertrek van Daniel Schwaab is Timo Baumgartl de vervanger op zijn positie. Er zou een akkoord zijn over een transfersom van 10 miljoen euro voor de 23-jarige mandekker.

"Baumgartl is afgelopen week al in Eindhoven geweest om kennis te maken en te spreken over een transfer en heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar de eredivisie. Hij wil dolgraag voor PSV spelen, maar moet nog even afwachten omdat PSV en VfB Stuttgart er nog volledig uit moeten komen. PSV heeft een bedrag van tussen de 8 en 10 miljoen euro voor hem over en moet nog wachten op een definitief akkoord", schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

"De verdediger debuteerde in 2014 onder trainer Huub Stevens in de Bundesliga. Daarna kwam hij in vijf jaar in meer dan honderd duels uit voor de Duitse ploeg, die afgelopen seizoen voor de tweede keer in drie jaar naar de Tweede Bundesliga degradeerde. Baumgartl heeft minder ervaring dan Schwaab en kan zich onder meer coachend nog volop ontwikkelen, zo wordt hij gekenschetst door een oud-teamgenoot. Hij is enigszins met de vorige PSV-verdediger te vergelijken, maar geldt wel als iets sneller en wendbaarder", besluit de journalist.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›