Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

'Haalt PSV de zoon van oud-bekende Edison Méndez binnen?'

( 0 reacties)
'Haalt PSV de zoon van oud-bekende Edison Méndez binnen?'

Mayer Méndez is zijn naam. Het zo maar kunnen dat hij in de voetsporen van zijn vader Edison Méndez treedt en de nieuwe man bij PSV wordt. Afgelopen zaterdagmiddag heeft de middenvelder zijn debuut gemaakt voor het beloftenelftal.

Jong PSV nam het op de eigen Herdgang op tegen de leeftijdsgenoten van Borussia Dortman. Het was een besloten oefenduel en dus uitgesloten van toeschouwers. Méndez schijnt volgens clubwatcher Rik Elfrink een goede indruk achtergelaten te hebben.

Mayer Méndez is achttien jaar en net als zijn vader een middenvelder. Volgens het Eindhovens Dagblad liet de jongeling een behoorlijk sterke indruk achter. Of de samenwerking na dit duel wordt voortgezet zal nog moeten blijken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›