Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

'Baumgartl onderweg naar Eindhoven, clubs zijn akoord over transfersom'

( 0 reacties)
'Baumgartl onderweg naar Eindhoven, clubs zijn akoord over transfersom'

PSV lijkt haar zaken achterin goed voor elkaar te hebben. Na de aankoop van Toni Lato en Olivier Boscagli lijkt Timo Baumgartl nu de derde aanwinst achterin voor de club uit Eindhoven. Zowel VfB Stüttgart als de speler zelf zouden akkoord zijn.

Met het oog op de vertrokken Daniel Schwaab wil PSV zich sowieso versterken met een nieuwe centrale verdediger. Boscagli is daar eventueel een optie, al lijkt dat niet genoeg te zijn voor de club uit Eindhoven. De transfersom zou om en nabij de 10 miljoen euro bedragen. 

Stüttgart degradeerde afgelopen seizoen met Baumgartl uit de Bundesliga en is dus tamelijk soepel geweest in de onderhandelingen, ook omdat Baumgartl zelf graag wilde verkassen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›