Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

'PSV-target ook hoog op het verlanglijstje van FC Augsburg'

( 0 reacties)
'PSV-target ook hoog op het verlanglijstje van FC Augsburg'

Rick Van Drongelen staat op het verlanglijstje van PSV. De club is nog altijd op zoek naar een vervanger van Daniel Schwaab na zijn vertrek. De naam van Van Drongelen is meermaals op verscheidene scoutlijstjes verschenen.

Analist Rafael van der Vaart ziet echter ook dat Augsburg interesse heeft en is daar niet zo over te spreken: "Rick moet zeker blijven! Op zijn leeftijd is regelmatig aan speeltijd toekomen erg belangrijk. Er gaan verhalen over FC Augsburg, maar even serieus: Augsburg? HSV is nog steeds een enorme club en het zou geweldig zijn als Rick blijft. Als een van de belangrijkste spelers van het elftal", zegt Van der Vaart over de 20-jarige Van Drongelen.

Van der Vaart is onder de indruk van zijn ontwikkeling: "Hij deed het erg goed bij Sparta Rotterdam. Toen ik hoorde dat Rick naar HSV ging dacht ik: misschien is de stap op dit moment te groot. Ik moet echter zeggen dat hij het uitstekend doet. Rick is betrouwbaar, solide en er zit een goeie kop op. Een hele open en normale jongen. Dat maakt hem zo populair bij de supporters."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›