Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

''We hebben een standpunt ingenomen dat hij niet te koop is''

( 0 reacties)
''We hebben een standpunt ingenomen dat hij niet te koop is''

Steven Berghuis zal niet van Feyenoord naar PSV verkassen deze zomer. Dat laat Sjaak Troost, technisch directeur van de Rotterdammers, weten voor de camera van FOX Sports.

"We hebben een standpunt ingenomen dat hij niet te koop is. Steven traint volop mee, is ongelooflijk positief. Daarop is niks aan te merken. Hij praat met veel respect over de fans en de club en hij ziet ook een selectie waarmee dingen mogelijk zijn", vertelt Troost. 

Ondertussen blijft hij wel speuren naar versterkingen voor zijn eigen selectie. "Wij zijn constant bezig met buitenkansjes om ons te versterken. We hebben wel wat mogelijkheden, alleen moet je creatief in de voetballerij omgaan. Plus: hebben een platform gekregen om aan de technische staf te laten zien waar ze staan. Ook daar zijn er mogelijkheden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›