PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

'Schwaab vindt onderdak bij ex-club om conditie op peil te houden'

( 0 reacties)
'Schwaab vindt onderdak bij ex-club om conditie op peil te houden'

Daniel Schwaab besloot dit seizoen om een einde te maken aan zijn periode bij PSV. De verdediger heeft echter nog steeds geen nieuwe club weten te vinden en heeft gekozen om bij zijn oude club Freiburg te gaan trainen. Dat meldt het Duitse Kicker.

De Duitser heeft ervoor gekozen om zijn familie de voorkeur te geven en vertrok weer richting Duitsland. Door aan te haken bij de selectie van Freiburg, hoopt de speler snel aan te kunnen sluiten bij een nieuwe werkgever. Welke club dat wordt, is vooralsnog ongewis. Het is vooralsnog niet de bedoeling dat Schwaab wederom in Freiburg aan de slag gaat.

Schwaab hoopt op een club dat dichtbij zijn geboorteplaats Waldkirch ligt. Dat ligt in de buurt van Frankfurt, daar woont hij ook nog altijd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›