Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

FOTO | Lozano sluit aan, basisplaatsen lonken voor Bruma en Lato

( 0 reacties)
FOTO | Lozano sluit aan, basisplaatsen lonken voor Bruma en Lato

Hirving Lozano heeft bij PSV de groepstraining hervat, zo valt te lezen op de website van het Eindhovens Dagblad. De Mexicaanse aanvaller, die nog altijd in de belangstelling staat van Napoli, liep eind april een zware blessure op. 

"Bij PSV ontbraken Trent Sainsbury, Ryan Thomas, Érick Gutiérrez, Gastón Pereiro, Lars Unnerstall en Yanick van Osch nog op het trainingsveld. Sainsbury kampt met een lichte blessure, waardoor hij zondag al niet kon spelen tegen Olympique Nice", laat Rik Elfrink weten.

"Thomas hoopt de komende weken de sprong naar de groepstraining te gaan maken", vervolgt de verslaggever. "Dat laatste geldt ook voor Unnerstall.Gutíerrez en Pereiro hebben nog even vakantie na hun deelname aan respectievelijk de Gold Cup en Copa América. Van Osch herstelt van een zware blessure (kruisband gescheurd) en is ongeveer rond het einde van dit jaar terug, zo is nu de prognose."

Overigens laat Robin Jongmans, verslaggever van de Telegraaf, via Twitter weten dat de nieuwkomers Lato en Bruma bij de 'basis' werden ingedeeld tijdens de partijvorm. De kans is dus aanwezig dat zij vrijdag aan de aftrap verschijnen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Aris Saloniki. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›