Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer''

Bergwijn krijgt transferadvies: ''Hij is er eentje voor Bayern''

( 0 reacties)
Bergwijn krijgt transferadvies: ''Hij is er eentje voor Bayern''

Steven Bergwijn staat nog altijd onder contract bij PSV, maar de aanvaller mag zich in de belangstelling verheugen van diverse clubs. Youri Mulder hoopt dat Bergwijn zijn loopbaan voort zal zetten in de Bundesliga. 

"Bergwijn is er eentje voor Bayern", legt hij uit op de website van BILD. "Hij is snel, lichtvoetig en technisch gewoon heel sterk. Zijn speelstijl lijkt op die van Serge Gnabry", aldus Mulder, die ook vol lof is over Bayern München-talent Joshua Zirkzee. "Ik geloof dat deze jongen een grote carrière wacht. Zirkzee is een 'Riesenjuwel'", reageert hij.

"Ik heb hem een keer in een jeugdteam van het Nederlands elftal zien spelen en was zeer onder de indruk", blikt Mulder terug. "Zirkzee zit bij een van de beste clubs ter wereld. Met zijn 18 jaar moet hij nu op het hoogste profniveau minuten gaan maken, om de volgende stap te kunnen zetten. Ik hoop en wens dat hij het redt bij Bayern."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›