Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

Lato verklapt: ''Hij stuurde me toevallig gisteren een video''

( 0 reacties)
Lato verklapt: ''Hij stuurde me toevallig gisteren een video''

Toni Lato is de nieuwe linksback van PSV. De Spanjaard rondde tijdens het trainingskamp van de Eindhovenaren in Verbier zijn verhuurperiode af en sloot aan. 

"Waarom ik voor PSV heb gekozen? Het is een club met een grote historie en ambitie, net als ik", begint Lato voor de camera van VTBL. "Ik had veel zin om hierheen te komen en nu sta ik uiteindelijk hier." 

PSV moest door het vertrek van Angelino op zoek naar een nieuwe back, maar Lato lijkt nogal wat trekjes van zijn landgenoot te hebben. "Ik ben bovenal een teamspeler, maar ik houd er ook van om aan te vallen. Ik zal alles geven voor het team, om aankomend seizoen onze doelstellingen te behalen." 

Lato kent Angelino goed. "Hij stuurde me toevallig gisteren een video, dat was een aangename verassing. En daarvoor wil ik hem nogmaals via deze weg bedanken. Ik kende hem al wel, aangezien we meerdere keren met jeugdelftallen tegen elkaar gespeeld hebben. Namens mij een dikke knuffel voor hem en ik wil hem het allerbeste wensen." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›